Kilis'in Okçular Mahallesi'nde tek katlı bir evde yalnız yaşayan 74 yaşındaki Fahri Y., bir süredir haber alınamayınca yakınları endişeyle durumu polise bildirdi. Evine gelen yakınları, kapıyı açamayınca polis ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen ekipler, yan komşunun damından evin içine girerek kontrol yaptı. Ne yazık ki, yalnız yaşayan Fahri Y.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Ev, maalesef çöplüğe dönmüştü.

Toplu taşımada klima yetersizliğinden şikayetçi halk çözüm istiyor Toplu taşımada klima yetersizliğinden şikayetçi halk çözüm istiyor

Cansız bedeni bulunan yaşlı adamın cesedi, polis ekipleri ve savcının incelemesinin ardından otopsi için Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaşlı adamın vefatı, hem yakınları hem de mahalle sakinleri arasında üzüntü ve endişe yarattı.

Fahri Y.'nin evinde bulunan çöplerin temizlenmesi için belediye ekipleri harekete geçti. Çöp dolu evde yapılan çalışmalar sonucunda, tam 8 kamyonet çöp çıkartıldı. Bu durum, yalnız yaşayan kişilerin yaşadığı zorlukları ve çevrelerine olan etkilerini bir kez daha gözler önüne serdi.