Adıyaman'ın Besni ilçesine bağlı Geçitli köyünde meydana gelen üzücü olayda, tartıştığı eşi tarafından kafasına balta ile vurulan kadın, 12 günlük yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybetti.

Ev İçi Tartışma Kanlı Sonuçlandı

27 Temmuz'da yaşanan olayda, 65 yaşındaki Şıho O. ile 61 yaşındaki eşi Ayla O. arasında bir ev içi tartışma başladı. Tartışmanın şiddeti giderek arttı ve sonrasında Şıho O., evde bulunan bir balta ile eşinin kafasına vurarak onu yaraladı.

Umutsuz Mücadele ve Hayatın Kaybı

Tartışma sonucu ağır yaralanan kadın, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ancak 12 gün boyunca sürdürdüğü yaşam mücadelesi sonuçsuz kaldı ve kadın hayatını kaybetti.

Şüpheli Şahıs Tutuklandı

Adıyaman'da ekosisteme zarar veren tırıvırı ve hayalet ağlar gibi malzemeler toplandı Adıyaman'da ekosisteme zarar veren tırıvırı ve hayalet ağlar gibi malzemeler toplandı

Olayın ardından kaçan şüpheli, Jandarma ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda Hacıhalil köyü ormanlık alanında saklanırken yakalandı. Şahıs adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.