AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman, Hazro ilçesine bir ziyaret gerçekleştirdi. Kepolu’na ziyaretinde AK Parti Hazro İlçe Başkanı Mehmet Ali Yıldız ve partililer eşlik etti.

Kepolu, ilk olarak ilçede yürütülen yatırımlar hakkında bilgi aldı. Kepolu, ilçenin altyapı, ulaşım, sağlık ve eğitim gibi alanlarda yapılan çalışmaları inceledi. Kepolu, “Hazro’muz için güzel hizmetler yapılıyor. Bu hizmetlerin devam etmesi için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Kepolu, programına esnaf ziyareti ile devam etti. Esnafla bir süre sohbet eden Kepolu, “Hazro için birliğimiz, beraberimiz daim olsun.” diye konuştu. Esnaflar da Kepolu’na ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

AK Parti Hazro İlçe Başkanlığı binasında teşkilat mensuplarıyla toplantı gerçekleştiren Kepolu, daha sonra Hazroluların taleplerini dinledi. Vatandaşlarla samimi bir şekilde görüşen Kepolu, sorunlarını ve isteklerini not aldı.

Hazro’da sıcak şekilde karşılandıklarını kaydeden Kepolu, “Hazro’muz için gayretle çalışmaya devam edeceğiz.” ifadesini kullandı.

Diyarbakır'da suda kaybolduğu sanılan genç bakın nerede çıktı Diyarbakır'da suda kaybolduğu sanılan genç bakın nerede çıktı

Kepolu’nun ziyareti, Hazro’da AK Parti’ye olan sevgi ve güveni gösterdi. AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman, ilçede yaptığı ziyaretlerle vatandaşların yanında olduğunu gösterdi.