Kepolu, Keklikdere Mahallesi'nde vatandaşların sorunlarını dinledi. Kepolu, Keklikdere Mahallesi'nde vatandaşların sorunlarını dinledi.
  1. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor, sezon öncesi hazırlıklarını Ankara Kızılcahamam’da yaptığı kamp ile sürdürüyor. Ancak kamp döneminde yaşanan bir salgın hastalık, takımın moralini bozdu. Bazı futbolcuların içme suyu kaynaklı rahatsızlanması sonucu hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Amedspor’un sportif direktörü Murat Yiğiter, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Serdar Dayat hocamızın liderliğinde genç oyuncularla ön eleme süreci geçirdik. Sonra Ankara Kızılcahamam’a geldik ve 11 günlük bir kamp programı uyguladık. Bu süre içinde 2 hazırlık maçı yaptık ve takımın durumunu gözlemledik. Yeni transferler de katıldı ve bir oyuncu daha gelebilir. Yönetim, başkan ve hoca ile birlikte güçlü bir kadro kurmaya çalıştık. Takımın çoğu değişti. Sadece alt yapıdan gelenler ve birkaç eski oyuncu kaldı. Yeni bir takım ruhu oluşturduk ve hazırlık maçlarında iyi oynadığımızı düşünüyorum. Antrenmanlar da çok verimliydi. Ciddi bir sakatlık olmadı. Bu duruma sevinirken otelde salgın bir hastalık çıktı. Yaklaşık 15 oyuncumuz hastalandı ve hastaneye gittiler. Bu sorunla 3 gün uğraştık. Sonra biraz iyileşme oldu. Antrenmanlara devam ediyoruz. Kepez Belediyesi de bizimle aynı otelde kalıyordu ve onların da müşterilerinde aynı şikayetler vardı” dedi.

Denizlispor Maçına Hazırlanıyorlar

Amedspor, Denizlispor ile oynayacağı maç için 18 Ağustos’ta Diyarbakır’a dönecek. Yiğiter, “Kamp süreci iyi gidiyordu ama bu salgın hastalık bizi zorladı. Antrenmanlar çok iyiydi ama bu hastalık gücümüzü düşürdü. Halsizlik oldu. En kısa zamanda toparlanmak istiyoruz ve antrenmanlara devam ediyoruz. 2 hazırlık maçımız daha var. Rakipler henüz belli değil. Birisi Zonguldakspor olabilir. Bu maçları oynayıp 18 Ağustos’ta Diyarbakır’a dönmek istiyoruz. Diyarbakır’daki sıcak havaya alışmamız lazım. İç sahada Denizlispor ile karşılaşacağız. Kamp dönemi olumlu geçti. Transferlerle takımımız güçlendi. Bir mevkiye daha transfer yapabiliriz. Şimdilik başka transfer düşünmüyoruz. Başkanımız bize destek veriyor. Herhangi bir problemimiz yok. İlerleme iyi gidiyor. Bu ilerlemeyi Denizli maçında taraftarlarımızla paylaşmak istiyoruz. Onların desteği çok önemli. Bize başarı ve şampiyonluk bekliyorlar. Umarım bu beklentiyi karşılarız ve hem kendimizi hem de taraftarlarımızı mutlu ederiz” diye konuştu.