Bursa Umut Kervanı Derneği, Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulundu Bursa Umut Kervanı Derneği, Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulundu

Moda sahilinde yaşanan olayda, bir çiftin tasmasız gezdirdiği köpek, sahiplerinin engellemeye çalışmasına rağmen yakınındaki küçük cins köpeği bulunan bir kadına saldırdı. Kadın, kucağındaki köpeğiyle kaçarken düştü.

Saldırgan köpeğin sahipleri ve çevredeki vatandaşların hızlı müdahalesi sayesinde kadın ve köpeği kurtarıldı. Kadının kolundan yaralandığı olay sonrasında, bölgedeki aile sağlığı merkezinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra yaralı köpeği de veterinere götürüldü.

Bu tehlikeli anlar ise bir cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Saldırının anı anbean görüntülere yansıdı, bu da olayın ciddiyetini ve müdahale sürecini gözler önüne serdi. Hızlı ve etkili müdahale sayesinde olayın daha ciddi sonuçlar doğurması engellendi. Bu tür olaylar, tasmasız gezdirilen köpeklerin potansiyel tehlikelerini ve halkın müdahale kapasitesini gözler önüne seriyor.