Silvan’da elektrikli bisikletli gence çarpan araç sürücüsü gözaltında Silvan’da elektrikli bisikletli gence çarpan araç sürücüsü gözaltında

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, 17 ilçenin kırsal mahallelerinde yol çalışmalarına devam ediyor. Belediye ekipleri, Çınar ilçesinde Göktepe, Gürses, Solmaz ve Karabudak mahallelerinin ilçe merkezine bağlanan yolunu asfaltladı.

Belediyeden yapılan açıklamada, “Çınar ilçesinde 23 kilometrelik grup mahalle yolunda 1. kat sathi kaplama çalışması gerçekleştirildi. Bu çalışma ile birlikte mahalle sakinlerinin ulaşım sorunu büyük ölçüde çözüldü. Mahalle sakinleri, asfaltlanan yoldan memnun olduklarını belirtti.” denildi.

Açıklamada ayrıca, kırsal mahalle yollarında 2023 yılı için planlanan 1. ve 2. kat sathi kaplama ile stabilize yol çalışmalarının da devam ettiği bildirildi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına önem verdiğini ve bu konuda vatandaşların taleplerini dikkate aldığını ifade etti.