Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkanı, Kore Gazisi’nin taziyesine katıldı Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkanı, Kore Gazisi’nin taziyesine katıldı

Gazilerden Çanakkale’ye Anlamlı Ziyaret

Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Karaaslan’ın talimatlarıyla Ergani’de yaşayan 15 gazi, Çanakkale’ye gezi düzenledi. Gaziler, Ergani Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüsle sabah saatlerinde yola çıktı.

Şehitlikleri Ziyaret Ettiler

Gaziler, Çanakkale’ye vardıklarında ilk olarak Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı içerisinde bulunan şehitlikleri ziyaret etti. Gaziler, burada şehitler için dua ederek onların aziz hatıralarını andı. Gaziler, daha sonra da Çanakkale Şehitleri Anıtı’nı ziyaret etti.

Geziyi Düzenleyenlere Teşekkür Etti

Gaziler, Çanakkale gezisinin kendilerine çok iyi geldiğini ve duygusal anlar yaşadıklarını söyledi. Geziyi düzenleyen Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Karaaslan’a ve emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini belirtti.

Gezi 3 Gün Sürecek

Ergani’den Çanakkale’ye giden gazilerin gezi programı 3 gün sürecek. Gaziler, bu süre zarfında Çanakkale’nin tarihi ve turistik yerlerini de görme fırsatı bulacak.

362611863_658324702994539_4173196602456496867_n