Diyarbakır

Diyarbakır'da Hava Şehitliği'nde düzenlenen törene, Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, 7. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Yılmaz Yıldırım, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç, şehit ve gazi yakınları katıldı.

dogu-ve-guneydogu-da-15-temmuz-demokrasi-ve-m-14271000_amp

Mardin

Mardin'de Garnizon Şehitliği'nde yapılan törene, Vali Mahmut Demirtaş, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile şehit yakınları ve gaziler katıldı.

1689424205-1917440507

Şırnak

Şırnak'ta 23. Jandarma Piyade Tümen Komutanlığı'nda gerçekleştirilen törene, Vali Osman Bilgin, Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Alkış ile şehit yakınları ve gaziler katıldı.

Eski Diyarbakır Cezaevi'nde Gre Fılla Höyüğü'nde bulunan 11 bin yıllık tarihi eserler sergilenecek Eski Diyarbakır Cezaevi'nde Gre Fılla Höyüğü'nde bulunan 11 bin yıllık tarihi eserler sergilenecek

sirnakta-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-etkinlikleri-duzenlendi_94baaf3

Bingöl

Bingöl'de Şehitlik'te düzenlenen programda, Vali Kadir Ekinci, Belediye Başkanı Erdal Arıkan ile şehit yakınları yer aldı.

guneydogu-da-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-etkinlikleri-duzenlendi

Batman

Batman'da ise Necat Nasıroğlu Külliyesi'nde mevlit okutuldu. Programa Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp ile çok sayıda vatandaş katıldı.

dogu-ve-guneydoguda-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-etkinlikleri-duzenlendi_6372cfd

Editör: Mekin ÇELEBİ