Ramanlı, Batman ana arterlerinden olan Turgut Özal Bulvarı’nda esnaf ve halkla bir araya geldi.

Esnaf ve halkın taleplerini dinleyen Ramanlı, projelerini tanıttı ve gelen soruları cevapladı.

Cudi Mahallesi semt pazarında alışveriş yapan halk ve esnafla bir araya gelen Ramanlı, sorun ve taleplerini dinleyerek çözüm ve projelerini anlattı. Çocuklarla da yakından ilgilenen Ramanlı, kendilerine şeker verdi.

Ramanlı, burada yaptığı konuşmada, "Cudi Mahallesi'nde semt pazarını ziyaret ettik. Biz memleketimizin her mahallesine eşit mesafedeyiz. Zenginliği de her mahallemize eşit bir şekilde pay edeceğiz. Kenar mahalle kavramını ortadan kaldıracağız." dedi.

Ramanlı, teravih namazı sonrası kıraathane ve çayevlerini ziyaret ederek gençlere projelerini anlattı.

HÜDA PAR'dan seçimlere ilişkin ilk değerlendirme HÜDA PAR'dan seçimlere ilişkin ilk değerlendirme

Halkın sorunlarına ve yapılacak projeler ile sosyal ve kültürel ihtiyaçlara çözüm üretecek hizmet odaklı adımlara değinen Ramanlı, toplumun birlik ve beraberliğini vurgulayarak inanç, dil ve hizmet üzerine temel prensiplerini aktardı.

Ramanlı, mahallelerin, sokakların ve meydanların hizmete muhtaç olduğunu ve tek amaçlarının halka hizmet olduğunu belirterek, belediye olarak halkın hizmetine amade olacaklarını ifade etti.

Ramanlı, "Belediye başkanı olduğumuzda halkımıza çok güzel sosyal tesisler inşa edeceğiz. Batmanlılara farklı vakit geçirme alanları oluşturacağız." diye konuştu.

Ramanlı, dilin ve kültürel değerlerin korunması ve yaşatılmasının önemine vurgu yaparak, çocukların anadilleriyle eğitim almalarını sağlayacaklarını ve toplumun tarihine, dil ve kültürel değerlerine sahip çıkacaklarını belirtti. (İLKHA)

Kaynak: ilkha