Yangın Tarlada Başladı

Kütahya-Eskişehir kara yolunun 3. kilometresindeki İnköy Mahallesinde bugün saat 17.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle anız yangını çıktı . Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen alevler, yakındaki bir seramik fabrikasına sıçradı .

Çöp tenekesinde çıkan yangın söndürüldü Çöp tenekesinde çıkan yangın söndürüldü

Fabrika Bahçesi Alev Aldı

Yangın, fabrika bahçesinde bulunan paletler ve inşaat malzemelerini tutuşturdu . Fabrika çalışanları ve çevredekiler yangına müdahale etmeye çalıştı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

2023_07_AA-31782371

Havadan ve Karadan Müdahale Ediliyor

Yangına havadan 2 uçak ve 2 helikopterle karadan da 10 itfaiye aracı, 2 arazöz, 1 TOMA ve 50 personelle müdahale ediliyor . Söndürme çalışmalarına çevredeki fabrikalara ait kepçe ve dozerler de destek veriyor .

2 İtfaiye Eri Yaralandı

Yangında dumandan etkilenen 2 itfaiye erine sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi . Yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlatıldı .

thumbs_b_c_350c987fe0b332b7b21653e846e189dd

Kara Yolu Trafiğe Kapatıldı

Yangın nedeniyle yoğun duman oluştu. Bu da görüş mesafesini düşürdü . Kütahya-Eskişehir kara yolu trafiğe kapatıldı . Ulaşım alternatif yollardan sağlanıyor.

Yangın Kontrol Altına Alınmaya Çalışılıyor

Yangının kontrol altına alınması için ekiplerin çalışmaları sürüyor. Yangının ne kadar sürede söndürülebileceği henüz bilinmiyor.

Bu haber, web arama sonuçlarından yararlanarak oluşturulmuştur .