Buna göre, Marmara’nın doğusu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Kırklareli, Eskişehir, Çankırı çevreleri, Kütahya’nın doğu kesimleri ile Ankara’nın kuzeybatı kesimlerinde yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış görülecek. Yağışların gece saatlerinde Sakarya ve Kastamonu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın ise Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli eseceği tahmin ediliyor.

Diğer bölgelerde ise hava durumu az bulutlu ve açık olacak. İç Anadolu ve Karadeniz bölgelerinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Diğer bölgelerde ise mevsim normalleri civarında olacak.

Bölgelere göre hava durumu şöyle:

Marmara: Parçalı, yer yer çok bulutlu, doğu kesimleri ile Kırklareli çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, rüzgar kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli.

Ege: Az bulutlu ve açık, Kütahya’nın doğu kesimleri öğle saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, rüzgar Kuzey Ege kıyılarında yer yer kuvvetli.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık, doğu kesimleri yer yer parçalı bulutlu.

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık, kuzey kesimleri yer yer parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Eskişehir ve Çankırı çevreleri ile Ankara’nın kuzeybatı kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Batı Karadeniz: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Yağışların gece saatlerinde Kastamonu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri aralıklı sağanak yağışlı.

Çöp tenekesinde çıkan yangın söndürüldü Çöp tenekesinde çıkan yangın söndürüldü

Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, kuzey kesimleri yer yer parçalı bulutlu.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık.