Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesindeki sıcak havalardan etkilenen çocuklar, belediye sulama aracının yardımıyla serinleme fırsatı buldu. O anlar, bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Kayapınar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yol refüjlerindeki ağaçları sularken, parkta oyun oynayan çocuklar sulama alanına ilgi gösterdi.

Diyarbakır'da sıcaklık 40 derecenin üzerinde seyrediyordu ve çocuklar bunaltıcı sıcaklardan etkileniyordu. Çocukların isteği üzerine sulama aracı operatörü, tazyikli suyla çocukların üzerine serinletici bir şekilde su sıktı.

Diyarbakır'da suda kaybolduğu sanılan genç bakın nerede çıktı Diyarbakır'da suda kaybolduğu sanılan genç bakın nerede çıktı

Oyun havasında geçen anlarda çocuklar su püskürtülen alanda eğlenirken mutlulukları da gözlerinden okunuyordu. Bu anlar, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Çocuklar bir süre suyun altında serinledikten sonra oyunlarına geri döndüler ve keyifli vakitlerini devam ettirdiler. Belediye sulama aracıyla serinleyen çocuklar, sıcak havaların getirdiği rahatsızlıklardan bir süreliğine kurtulmuş oldular.