Milli Savunma Bakanlığı'nın açıklamasına göre, terör örgütü PKK'nın sözde Zap eyalet sorumlusu Batman Serzan Mava kod adlı terörist Ferit Yüksel, saklandığı mağarada Türk komandoları tarafından etkisiz hale getirildi. Yurt içi ve yurt dışında terörle mücadelede Türk askerinin başarıyla devam eden çalışmaları gözler önüne seriliyor. Milli Savunma Bakanlığı, Kuzey Irak'ta terör örgütü PKK'nın sözde Zap sorumlusunun saklandığı mağarada öldürüldüğünü duyurdu.

Yapılan nokta operasyonunda terör örgütü PKK'nın sözde Zap eyalet sorumlusunun yakın adamlarından olan ve terör örgütünün iletişiminden sorumlu olan Ferit Yüksel, saklandığı mağarada etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Komandolar, terör örgütü PKK'nın sözde Zap eyalet sorumlusunun yakın adamlarından olan ve terör örgütünün iletişiminden sorumlu Batman Serzan Mava kod adlı terörist Ferit Yüksel'i saklandığı mağarada etkisiz hale getirdi." ifadelerine yer verildi.

Ayrıca, operasyon sırasında çekilen güvenlik fotoğraflarında, etkisiz hale getirilen teröristlerin olduğu belirtildi.

Dicle Elektrik: Kaçak elektrik kullanımında hukuki mücadele zorluklarla sürüyor  Dicle Elektrik: Kaçak elektrik kullanımında hukuki mücadele zorluklarla sürüyor 

Türk askerinin terörle mücadelesi, hem yurt içinde hem de yurt dışında kararlılıkla sürdürülmektedir. Bu başarılı operasyonlar, terör örgütlerine karşı verilen mücadelede Türk askerinin ne kadar etkili olduğunu göstermektedir.