İstanbul'un birçok ilçesinde günlerdir devam eden çalışmalar kapsamında şehrin birçok noktası Mevlid-i Nebi etkinliği için branda ve afişler asılırken davetiye ve araç kalkış noktalarının yazılı olduğu el ilanları ise meydanlarda ve cami çıkışlarında halka dağıtıldı.

Etkinliğin gerçekleşeceği Yenikapı Miting Alanı'nda ise sabahın erken saatlerinde kutlu sevda için hazırlıklara başlandı. Yaklaşık 20 kişilik bir ekibin hummalı çalışmasıyla kurulan platforma asılmak üzere "Cihad Önderi" ve "Mevlid-i Nebi Hazreti Muhammed" yazılı dev brandalar önce profil demirlere ardından da platforma monte edildi.

Eğitim-Bir-Sen Genel Sekreteri Yavuz'dan eğitim döneminin son periyodu ile ilgili uyarı Eğitim-Bir-Sen Genel Sekreteri Yavuz'dan eğitim döneminin son periyodu ile ilgili uyarı

Ercan Vergili

Bir yandan Umut Kervanı Vakfı'nın da yarın için kermes kurma çalışmalarını sürdürdüğü mitingin son çalışmaları hakkında konuşan Peygamber Sevdalıları Vakfı Marmara Koordinatörü Ercan Vergili, "Peygamber Sevdalıları olarak her sene düzenlediğimiz Mevlid-i Nebi etkinliği hazırlıklarımızı büyük ölçüde tamamladık. Şu anda platform kurulum aşaması devam ediyor. Bu anlamda sahada çeşitli davetlerde bulunduk. Reklam çalışmalarımız, bire bir davet çalışmalarımız oldu. Sivil Toplum Kuruluşlarına, Kanaat önderlerine ve toplumda birçok kişiye ulaştık. Yenikapı Miting Alanı'nda yarın inşallah mevlid etkinliğimizi idrak edeceğiz. Yine burada Gazze'de devam eden soykırıma dikkati çekmek adına mitingimizde yer vereceğiz. Tüm Peygamber sevdalısı halkımızı miting alanına bekliyoruz." dedi. (İLKHA)

Kaynak: ilkha