Bazı futbolcuların hastaneye kaldırılması nedeniyle bugün Kırşehirspor FK ile yapılması planlanan hazırlık maçı iptal edildi.

Amed Sportif Faaliyetler’in Sportif Direktörü Murat Yiğiter, kampın Kızılcahamam’da devam ettiğini ve 18 Ağustos’a kadar süreceğini söyledi. Yiğiter, kampın bitiminde Diyarbakır’a döneceklerini belirtti.

Diyarbakır’da kırsal mahalle yollarına asfalt Diyarbakır’da kırsal mahalle yollarına asfalt

Yiğiter, kampta 5-6 gün önce su zehirlenmesi nedeniyle yaklaşık 10 futbolcu ve 5-6 personelin rahatsızlandığını ifade etti. Yiğiter, “İshal ve halsizlik şikayetiyle hastaneye giden futbolcularımız tedavi altına alındı. Kaldığımız yerde içme suyu sıkıntısı olduğu için kuyu suyu kullanmışlar. Arıtma sistemi de olmadığı için sudan kaynaklı rahatsızlık yaşadığımızı düşünüyoruz. Futbolcularımızın durumu iyiye gidiyor ama 4’ü hala ishal ve halsizlik yaşıyor. Bu yüzden bugün Kırşehirspor FK ile oynamayı planladığımız hazırlık maçını iptal ettik.” dedi.

Kepezspor AŞ Başkanı İsmail İltemir de “İshal şikayetiyle 11 kişi rahatsızlandı. Hastaneye gitmeden otelde tedavi oldular. Sağlık durumları iyi. Rahatsızlığın sudan kaynaklandığını tahmin ediyoruz.” diye konuştu.