Balpınar Belediyesi, beldenin altyapı ve çevre düzenlemesi çalışmalarına hız verdi. Belediye ekipleri, Yeniköy Mahallesi’nde 10 bin metrekarelik bir alana kilit parke taşı döşedi. Segirka ve Zorköy mahallelerinin ardından Yeniköy Mahallesi’nin de parke taşıyla kaplanmasıyla birlikte beldenin sorunlu sokakları ortadan kalktı.

Batman’da pikap devrildi Batman’da pikap devrildi

Belediye Başkanı Hüseyin Geylani, yaptığı açıklamada, parke taşı döşeme çalışmalarının diğer mahallelerde de devam edeceğini belirterek, “Balpınar’da hizmet alamayan tek bir mahalle, cadde ve sokak bırakmayacağız. Beldemizin her köşesine dokunuyoruz. Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek için çalışıyoruz” dedi.

Geylani, beldede millet bahçesi projesinin de hayata geçirildiğini ifade ederek, 10 dönümlük alana yapılacak millet bahçesinin 5 milyon liraya mal olacağını kaydetti. Millet bahçesinin ihata duvarının örüldüğünü ve çevre düzenlemesine başlandığını aktaran Geylani, “Millet bahçemizde belde sakinlerimizin ve çocuklarımızın dinlenebileceği, eğlenebileceği, spor yapabileceği bir alan oluşturuyoruz. Millet bahçemiz güzel olacak. Şu an ihata duvarını ördük ve çevre düzenlemesine de başladık. En kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu.