Ramanlı, ilk olarak Gençlik ve Spor İl Müdürü Şafi Özperk ile bir araya geldi. Özperk, Ramanlı’ya gençlere yönelik yaptıkları çalışma ve projeleri anlattı. Özperk, Yüzme Bilmeyen Kalmasın projesi ile 30 bin öğrenciye ulaştıklarını ve yüzme öğrettiklerini belirtti.

Ramanlı, daha sonra Kültür ve Turizm İl Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı’yı ziyaret etti. Aslanlı, Ramanlı’ya biten, devam eden ve planlanan kültür ve turizm projelerini sunum yaptı. Aslanlı, Batman’ın tarihi yerlerin restorasyon çalışmalarının devam ettiğini ve turizme kazandırılmasını amaçladıklarını belirtti.

Ramanlı, Kültür ve Turizm alanında Batman’ın ileriye taşınması için gerekli çalışmalarda desteklerini her alanda vereceklerini söyledi. Ramanlı, “Batman turizm alanında çok zengin eserlere sahip. Turizm alanında bu kadar zengin alanlara sahip olan ilimiz için de gerekli bütün destekleri vereceğiz.” dedi.

Batman’da Kaçak Sigara Operasyonu: 1 Gözaltı Batman’da Kaçak Sigara Operasyonu: 1 Gözaltı

Ramanlı, son olarak SGK İl Müdürü Alaattin Ökten ile görüştü. Ökten, Ramanlı’ya SGK’nın çalışmalarını ve hedeflerini aktardı.

Ramanlı, ziyaretler sonrasında yaptığı açıklamada, Batman’ın her şeyin en güzeline layık olduğunu belirterek, şehri hep birlikte çok daha ileriye taşıyacaklarını söyledi. Ramanlı, kurum müdürlerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.