Batman'da minibüsün altında kalan 1 yaşındaki çocuk feci şekilde hayatını kaybetti! Batman'da minibüsün altında kalan 1 yaşındaki çocuk feci şekilde hayatını kaybetti!

Balta, eşinden ayrıldıktan sonra iki çocuğuyla birlikte kiraladığı bodrum dairesinde yaşamaya başladığını söyledi. Evde sadece hayırseverlerin verdiği birkaç eşya bulunduğunu belirten Balta, sağlık sorunları nedeniyle çalışamadığını ifade etti.

Balta’nın iki çocuğundan birinin prematüre doğduğunu ve özel beslenmesi gerektiğini anlatan Balta, “Çocuklarımın bez masrafı çok yüksek olduğu için almakta zorlanıyorum. Yetkililerden ve hayırseverlerden çocuklarım için destek bekliyorum.” dedi.

Balta ailesinin durumuna duyarsız kalmayan Batman Umut Kervanı gönüllüleri, aileyi ziyaret ederek ihtiyaçlarını tespit etti. Umut Kervanı gönüllüsü Rıdvan Üzümcü, “Ailemize ev eşyası, beyaz eşya, maddi destek ve gıda desteğine ihtiyaçlarının olduğunu tespit ettik. Hayırseverlerden bu ailemiz için bizlere desteklerde bulunmalarını bekliyoruz.” diye konuştu.