Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde yaşanan olayda, uzun süredir devam eden bir husumet acı bir silahlı saldırıyla sonuçlandı. Bir şahıs, kardeşi ve yeğenini silahla vurarak yaraladı.

HÜDA PAR Yenişehir İlçe Başkanı Beber'den yetkililere çağrı: Sanat sokağı için gereken ne ise yapılsın HÜDA PAR Yenişehir İlçe Başkanı Beber'den yetkililere çağrı: Sanat sokağı için gereken ne ise yapılsın

Silahlı Saldırı Olayı ve Olay Yerine İlk Müdahale

Olay, Sezai Karakoç Bulvarı'nda saat 19.00 sıralarında gerçekleşti. H.A., aralarındaki anlaşmazlık devam eden kardeşi Ahmet A.'nın işlettiği çay bahçesine gelerek, Ahmet A. ve oğlu Avres A.'ya silahla ateş açtı. Vahim olayı gören çevredekiler, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Sağlık ekipleri ve polis olay yerine sevk edildi.

Silahlı saldırı sonucunda baba ve oğul ayaklarından yaralandı. İlk müdahalenin olay yerinde yapılmasının ardından yaralılar hastaneye sevk edildi. Ancak saldırgan olan H.A., olay yerinden kaçarak firar etti. Yaşanan olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçan şahsın yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlattı.