Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İstanbul Beylikdüzü'nde Emine Doğruparmak 4-6 Yaş Kur'an Kursu ve Fatih Sultan Mehmet Camii Diyanet Gençlik ve Kültür Merkezi'nin açılışlarını gerçekleştirdi.

Açılışta konuşan Erbaş, "Ülkemizde sadece üniversitede ve üniversite öncesinde 28 milyon öğrencimiz var. Bu milletimizin en büyük zenginliği. Gençlerimize sahip çıkmamız lazım. Peygamber Efendimiz (Sallalahu Aleyhi Vesellem), 'kıyamet günü hiçbir gölgenin bulunmadığı bir anda Allah'ın arşının gölgesi altında gölgelenen yedi sınıf insan vardır. Bu yedi sınıf insandan birisi de huzuru, neşeyi camilerde bulan gençlerdir' buyuruyor. İşte camimiz, gençlik merkezimiz burada. Diyanet İşleri Başkanlığı olarak gençlerimizi hem camiyle hem de camilerimizin bitişiğindeki gençlik merkezleriyle buluşturmak için ülkemizin her yerinde her şehrimizde gayret ediyoruz." diye konuştu.

Adana'da 15 firari hükümlü yakalandı Adana'da 15 firari hükümlü yakalandı

Erbaş, yaptığı konuşmanın ardından Fatih Sultan Mehmet Camii Diyanet Gençlik ve Kültür Merkezi ile Emine Doğruparmak 4-6 Yaş Kur'an Kursu'nun resmi açılışını kurdele kesimiyle gerçekleştirdi. (İLKHA)

Kaynak: ilkha