Kassam Tugayları, işgalci siyonist rejimin Gazze'ye yönelik soykırım ve katliamlarına karşı 195. günde önemli operasyonlar gerçekleştirdi.

Aksa Tufanı harekatının başından bu yana onlarca işgal askerini öldürüp yaralayan Kassam, ayrıca yüzlerce işgal aracını da imha etti.

Kassam Tugayları, Telegram kanalından yaptığı açıklamada, bugün gerçekleştirdikleri operasyonlarda da çok sayıda işgalciyi öldürüp yaraladıklarını, bazı işgal araçların da imha ettiklerini kaydetti.

Endonezya’da Ruang Yanardağı'nda volkanik hareketlilik devam ediyor Endonezya’da Ruang Yanardağı'nda volkanik hareketlilik devam ediyor

Kassam Tugayları, yaptıkları operasyonlara ilişkin şunları bildirdi:

"Mücahitlerimiz savaş alanlarından döndükten sonra siyonist mühendislik kuvvetlerinin, Gazze Şeridi'nin merkezindeki El-Muğraka bölgesinde bubi tuzaklı iki tünelin girişinin patlatılması sonucu öldüklerini ve yaralandıklarını doğruladı.

Mücahitlerimiz savaş alanlarından döndükten sonra, Gazze Şeridi'nin merkezindeki El- Muğraka bölgesine giren düşman araçlarına karşı mayınların patlatıldığını; bunun sonucunda araçların bir kısmının imha edildiğini, araçtaki mürettabın da öldüğünü ve yaralandığını doğruladı.

Netzarim merkezindeki siyonist kuvvetleri ağır kalibreli havan mermileriyle vurduk."

Kassam ayrıca bugün paylaştığı bir videoda mücahitlerin, Gazze Şeridi'nin kuzeyinde Beyt Hanun'un doğusunda, keskin nişancı atışıyla işgal askerini vurduğu sahneleri yayınladı. (İLKHA)

 

 

Kaynak: ilkha