• USD 32,34
  • EUR 34,99
  • ALTIN 2.398,65
  • BİST100 10.248
  • BTC 61.750

Gazze Haberleri

gazze haberleri ve güncel gazze gelişmeleri, gazze ile ilgili tüm video, gazze fotoğrafları ve gazze haberleri Ergani Gazetesi sitemizde


DÜNYA

Siyonist işgaliler, geçtiğimiz pazartesinden bu yana Refah’ta 100’e yakın noktaya hava saldırısı düzenledi.

DÜNYA

Gazze Sağlık Bakanlığı, binlerce yaralı ve hastanın ikinci günde Refah'tan çıkarılmasına işgal tarafından izin verilmediğine dikkat çekerek, bu konuda taahhütlerde...

DÜNYA

Gazze'deki hükümetin Medya Ofisi, işgal kuvvetlerinin, Refah ve Kerem Ebu Salim kapılarını kapatmak ve insani yardımların girmesini tamamen engellemek, Refah'ın...

DÜNYA

İşgal ordusu sözde Sözcüsü Daniel Hagari, Gazze Şeridi’ndeki saldırılardan kaçan yaklaşık 1,5 milyon kişinin sığındığı güneydeki Refah kentinde 50’den fazla...

DÜNYA

Ürdün Silahlı Kuvvetleri-Arap Ordusu (JAF), Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki çeşitli yerlere beş havadan insani yardım ve gıda yardımı gerçekleştirdi.

DÜNYA

Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde işgal uçaklarının bir evi bombalaması sonucu 3'ü çocuk, 2'si kadın 6 kişi şehit oldu.

DÜNYA

Gazze'de, işgalci siyonistlerin saldırısının başlangıcından bu yana şehit olanların sayısı 34 bin 654'e, yaralıların sayısı 77 bin 908'e yükseldi.

DÜNYA

Gazze'de, işgalci siyonistlerin saldırısının başlangıcından bu yana şehit olanların sayısı 34 bin 596'ya, yaralıların sayısı 77 bin 816'ya yükseldi.

Filistin

Filistin İslami Direniş Hareketi'nin (HAMAS), Mısırlı arabulucular tarafından sunulan son ateşkes teklifine bugün yanıt vermesinin beklendiği belirtildi.

DÜNYA

Gazze'de, işgal saldırısının başlangıcından bu yana şehit olanların sayısı 34 bin 568'e, yaralıların sayısı 77 bin 765'e yükseldi.

DÜNYA

Siyonist işgalciler, Gazze Şeridi'nde ölü ve yaralı sayısının artması için evleri patlayıcılarla tuzaklıyor.

DÜNYA

İşgalci Siyonistlerin, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah şehrine düzenlediği saldırıda 3'ü kadın 4 kişi şehit oldu, çok sayıda kişi yaralandı.

Ergani Nöbetçi Eczaneleri
Ergani nöbetçi eczaneleri
Ergani Hava durumu
Ergani hava durumu