Mardin’in Nusaybin ilçesinde dün akşam saatlerinde akraba iki aile arasında silahlı kavga çıktı. Kavgada 2’si ağır, 7 kişi yaralandı.

PTT Caddesi’nde Karşılaştılar

Olay, Selahattin Eyyubi Mahallesi’nde PTT Caddesi’nde meydana geldi. Aralarında daha önce husumet bulunduğu belirtilen akraba iki aile bireyleri cadde üzerinde karşılaştı.

Aile bireyleri arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada 2’si ağır, 7 kişi silahla yaralandı.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Mardin ve Nusaybin’deki hastanelere kaldırıldı.

Bursa Valisi olarak atanan Demirtaş, Rektör Özcoşar’a veda etti Bursa Valisi olarak atanan Demirtaş, Rektör Özcoşar’a veda etti

Silahlı kavga sırasında bir araca da kurşun isabet ettiği görüldü.

Gözaltına Alınanlar Var

Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi alarak inceleme yaptı. Olaya karıştığı belirlenen bazı şüpheliler gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

nusaybinde-akrabalar-arasindaki-kavgada-silahlar-konustu-cok-sayida-yarali-var-ea053902

Kavga Anı Kamerada

Öte yandan silahlı kavga anının bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdığı ortaya çıktı. Görüntülerde, cadde üzerinde silah sesleri duyuluyor ve insanların kaçıştığı görülüyor.