Nusaybin PTT Merkezi, uzun yıllardır Selahattin Eyyubi Mahallesi PTT Sokak’ta bulunan binasında faaliyet gösteriyordu. Ancak 6 Şubat’ta meydana gelen deprem sonucu binada hasar oluştu. Yapılan teknik incelemeler sonrası PTT Nusaybin Merkezinin tahliye edilmesi kararı alındı.

Bir süredir PTT merkez binası önünde mobil olarak hizmet veren PTT, Nevruz Bulvarı’nda yeni kurulan bina ile birlikte bugünden itibaren burada hizmetlerine devam edecek.

Bursa Valisi olarak atanan Demirtaş, Rektör Özcoşar’a veda etti Bursa Valisi olarak atanan Demirtaş, Rektör Özcoşar’a veda etti

Nusaybin PTT Merkezi Müdürü Gülbahar Dağar, yeni yerde hizmet vermeye başladıklarını söyledi. Dağar, “Bugün itibariyle PTT merkezimiz hazır hale getirilerek faaliyete başladı. Vatandaşlarımıza artık burada hizmet vereceğiz. Bugün itibariyle çarşı merkezindeki mobil aracımızın faaliyetleri de sona erdi. Vatandaşlarımız Nevruz Bulvarı’nda kurduğumuz merkezimiz ile Mardin Yolu Caddesi ve Çağ Çağ Caddesi’ndeki acentelerimizde PTT ile ilgili her türlü iş ve işlemlerini gerçekleştirebilirler.” dedi.

Dağar, yeni yerde daha modern ve konforlu bir ortamda hizmet verdiklerini belirtti. Dağar, “Yeni yerimizde daha geniş bir alana sahibiz. Vatandaşlarımızın bekleme sürelerini azaltmak için daha fazla personel ve gişe sayısı arttırdık. Ayrıca, kargo, posta, bankacılık ve diğer hizmetlerimizi daha hızlı ve kaliteli bir şekilde sunuyoruz.” diye konuştu.