Dernek üyesi Rıdvan Üzümcü, 15 binin üzerinde kayıtlı aile olduğunu ve daha çok insana yardım edebilmek için bağışların artmasını istedi.

Batman'da minibüsün altında kalan 1 yaşındaki çocuk feci şekilde hayatını kaybetti! Batman'da minibüsün altında kalan 1 yaşındaki çocuk feci şekilde hayatını kaybetti!

Umut Kervanı Derneği, Batman’da yoksul, mağdur ve yetim ailelere yönelik yaptığı yardım çalışmalarına devam ediyor. Dernek, bu ay içerisinde hayırseverlerin bağışladığı adak, akika ve sadaka kurbanlarının etlerini keserek paketledi. Ardından da derneğe kayıtlı olan ihtiyaç sahibi ve yetim ailelere dağıttı.

Dernek üyesi Rıdvan Üzümcü, yaptığı açıklamada, her ay düzenli olarak yardım faaliyetleri yürüttüklerini belirtti. Üzümcü, “Bu ay ki faaliyetimiz kırmızı et yardımıdır. Hayırsever vatandaşların bağışlamış olduğu adak, akika ve sadaka kurbanlarını kesip paketleyerek muhtaç ailelere ulaştırdık. Derneğimize 15 binin üzerinde ihtiyaç sahibi ve yetim ailenin kaydı bulunmaktadır. Ancak bize gelen bağışlar sınırlı olduğu için sadece bir kısım aileye yardım edebildik. Daha fazla insana ulaşabilmemiz için hayırseverlerden bağışlarını devam ettirmelerini rica ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun.” dedi.

Umut Kervanı Derneği’nin yardım çalışmalarına katkıda bulunmak isteyenlerin derneğin internet sitesinden veya telefon numarasından iletişime geçebilecekleri bildirildi.