• USD 32,21
  • EUR 35,12
  • ALTIN 2.504,53
  • BİST100 10.644
  • BTC 67.100

Bmgk Haberleri

bmgk haberleri ve güncel bmgk gelişmeleri, bmgk ile ilgili tüm video, bmgk fotoğrafları ve bmgk haberleri Ergani Gazetesi sitemizde


DÜNYA

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu, Filistin'in BM üyeliğinin BMGK'de tekrar görüşülmesi ve gözlemci statüsünde olan Filistin'e bazı ilave haklar tanınması...

DÜNYA

Daha önce ABD tarafından veto edilen Filistin'in Birleşmiş Milletler'e tam üyeliği görüşmesi, BAE'nin talebiyle yarın BMGK'da yeniden ele alınacak.

DÜNYA

BM Güvenlik Konseyi'nde Filistin'in BM'ye tam üyeliği talep edilen karar tasarısı, ABD tarafından veto edildi.

DÜNYA

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK), Gazze'de öldürülen insani yardım çalışanı sayısının 224'e yükseldiğini belirterek, bunun kabul edilemez olduğunu belirtti.

DÜNYA

Ramazan ayında, Gazze'de kalıcı ve sürdürülebilir ateşkes sağlanması talep edilen karar tasarısı, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde (BMGK) kabul edildi.

DÜNYA

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu,15 Mart Uluslararası İslamofobiyle Mücadele Günü'nde, İslam düşmanlığı ile mücadele için atılacak adımlar konusunda hazırlanan karar tasarısını...

DÜNYA

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinde (BMGK) Sudan'da Ramazan ayı boyunca ateşkes yapılmasına ilişkin karar tasarısı, kabul edildi.

DÜNYA

Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi, siyonist rejimin Gazze Şeridi’nde yardım bekleyen Filistinlilerin üzerine ateş açtığı saldırının ardından TSİ 00.15’te toplanması...

DÜNYA

İşgalci ABD'nin Irak ve Suriye’de düzenlediği saldırıların ardından Rusya, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ni acil toplantıya çağırdı.

DÜNYA

Rusya ve ABD, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde (BMGK), Ukrayna'da çatışmanın sürmesiyle ilgili birbirini suçladı.

DÜNYA

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK) İran’ın Kirman şehrinde gerçekleştirilen saldırıyı şiddetle kınadı.

DÜNYA

Rusya'nın talebiyle toplanan Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinde (BMGK), Ukrayna'nın Rusya'nın Belgorod kentine düzenlediği saldırılar görüşüldü.

Ergani Nöbetçi Eczaneleri
Ergani nöbetçi eczaneleri
Ergani Hava durumu
Ergani hava durumu