• USD 32,21
  • EUR 35,12
  • ALTIN 2.504,53
  • BİST100 10.644
  • BTC 67.100

Ermenistan Haberleri

Ermenistan haberleri ve güncel Ermenistan gelişmeleri, Ermenistan ile ilgili tüm video, Ermenistan fotoğrafları ve Ermenistan haberleri Ergani Gazetesi sitemizde


DÜNYA

Ermenistan'ın başkenti Erivan'da düzenlenen gösteride, Başbakan Nikol Paşinyan'ın istifasını isteyen 38 kişi daha tutuklandı.

DÜNYA

Ermenistan'da, hükümetin sınırdaki dört köyü Azerbaycan'a iade etme kararını protesto ederek Başbakan'ın istifasını isteyen 41 kişi gözaltına alındı.

DÜNYA

Ermenistan, Erivan havaalanında konuşlu Rus Sınır Muhafızlarının 1 Ağustos itibarıyla geri çekilmesi için Rusya'ya mektup gönderdi.

DÜNYA

Ermenistan Dışişleri Bakanı Mirzoyan, Ermenistan'ın Avrupa Birliği (AB) üyeliğinin de bulunduğu "yeni fırsatları" değerlendirdiğini belirtti.

DÜNYA

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, ülkesinin Rusya liderliğindeki bölgesel askeri ittifak olan Kolektif Güvenlik Anlaşması Örgütü'ne (KGAÖ) katılımını askıya aldığını belirterek, ...

DÜNYA

Ermenistan Cumhurbaşkanı Vahagn Khachaturyan, Irak Cumhurbaşkanı Abdullatif Reşid ile Başbakan Muhammed Şiya es-Sudani ile görüştü.

DÜNYA

Fransa Savunma Bakanı Sebastien Lecornu, Fransa'nın Ermenistan'a kısa, orta ve uzun menzilli hava savunma sistemleri vermeye hazır olduğunu belirtti.

DÜNYA

Ermenistan, Rusya öncülüğündeki Kolektif Güvenlik Anlaşması Örgütü'nün ülkeye destek sağlamadığı gerekçesiyle örgüte katılmayı askıya aldı.

DÜNYA

Ermenistan Başbakanı Niko Paşinyan, Rusya'nın müttefiki olmadıklarını belirterek, AB ile aralarındaki bağların "açıkça derinleştiğini" belirtti.

DÜNYA

Ermenistan Dışişleri Bakanlığı, Türkiye-Ermenistan sınırındaki Margara Sınır Kapısı’nın geçişlere hazır olduğunu açıkladı.

DÜNYA

Ermenistan, ihracat ürünlerinin sevkiyatını engellediği gerekçesiyle Rusya'yı suçladı.

DÜNYA

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, “Azerbaycanlı mahkûmlarla Ermeni esirleri takas etmeye hazırız” açıklamasını yaptı.

Ergani Nöbetçi Eczaneleri
Ergani nöbetçi eczaneleri
Ergani Hava durumu
Ergani hava durumu