• USD 32,25
  • EUR 35,27
  • ALTIN 2.519,43
  • BİST100 10.644
  • BTC 66.990

giyim Haberleri

giyim haberleri ve güncel giyim gelişmeleri, giyim ile ilgili tüm video, giyim fotoğrafları ve giyim haberleri Ergani Gazetesi sitemizde


Ramazan

Van Umut Kervanı Derneği, Ramazan Bayramı dolayısıyla yüzlerce ihtiyaç sahibi çocuğu giydirdi.

DÜNYA

Fransa Yetim Eli, Burundi'de gerçekleştirdiği yardım projeleri kapsamında yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık giyim yardımında bulundu.

GÜNCEL

Avrupa Yetim Eli, Ramazan Bayramı öncesinde Şanlıurfa'da giyim ile ayakkabı ihtiyaçlarını karşılayarak onlarca çocuğun sevincine ortak oldu.

EKONOMİ

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala hazırlıklarını tamamlayan Batman esnafı, vatandaşların alacağı bayramlıkları bekliyor.

EKONOMİ

Şanlıurfa'da 12. Gıda ve Yöresel Ürünler Fuarında giyim sektöründe satış yapan esnaf, ekonomik krizden dolayı beklediği satışı ve rağbeti görmediğini...

GÜNCEL

Yılın farklı dönemlerinde çeşitli yardım faaliyetlerinde bulunan Umut Kervanı Ağrı Derneği, 2023 yılında gerçekleştirdikleri yardımların faaliyet raporunu açıkladı.

GÜNCEL

Kızılay Artuklu Şubesi yardım faaliyetlerine devam ediyor.

GÜNCEL

Yetimler Vakfı Cizre Temsilciliği, hayırseverlerin bağışladığı giyim, et, kumanya, ekmek ve  gıda yardımlarını yetimlere dağıtarak mutluluklarına vesile oldu.

GÜNCEL

Umut Kervanı İnsanı Yardım Vakfı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran ve beraberindeki heyet, deprem bölgesi Adıyaman'da, depremzede çocukları giydirdi, depremzede ailelere...

GÜNCEL

Avrupa Yetim Eli, "Kardeşlerimiz Üşümesin" projesi kapsamında Hatay’ın İskenderun ilçesinde depremzede çocuklara kıyafet yardımında bulundu.

GÜNCEL

Bağlar Belediyesi, 2023 yılının geride kalan 11 ayında toplamda bin 109 aile ve 3 bin 152 çocuğa mevsim koşullarına uygun...

GÜNCEL

Yetimler Vakfı Cizre Temsilciliği, hayırseverlerin bağışladığı giyim ve  gıda kolilerini yetimlere dağıtarak mutluluklarına vesile oldu.

Ergani Nöbetçi Eczaneleri
Ergani nöbetçi eczaneleri
Ergani Hava durumu
Ergani hava durumu