• USD 32,22
  • EUR 35,11
  • ALTIN 2.506,51
  • BİST100 10.644
  • BTC 66.623

Mersin Haberleri

Mersin haberleri ve güncel Mersin gelişmeleri, Mersin ile ilgili tüm video, Mersin fotoğrafları ve Mersin haberleri Ergani Gazetesi sitemizde


Yaşam

HÜDA PAR Tarsus İlçe Başkanı Hikmet Tanış beraberindeki heyetle birlikte, Tarsus Müftülüğü tarafından Kur'an kursları yararına düzenlenen kermesi ziyaret etti.

GÜNCEL

HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, sosyal düzenlemelerde yapılan her şeyde engellilerin dikkate alınması gerektiğini belirterek, her insanın bir engelli...

GÜNCEL

HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Mersin'de kurum ve STK temsilcileriyle bir araya gelerek, bir dizi ziyaretlerde bulundu.

GÜNCEL

Mersin'de sahte zeytinyağı üretimi yapanlara düzenlenen operasyonda 2 şüpheli yakalanırken 6 ton 200 kilogram ürün ele geçirildi.

Siyaset

HÜDA PAR Mersin Gençlik Kollarının açık havada düzenlediği etkinlikte konuşan HÜDA PAR Mersin Milletvekili FAARUK Dinç, Gazze'de yaşananların birçok maskeyi...

Siyaset

Mersin'de HÜDA PAR İl Gençlik Kolları'nca düzenlenen "Gençlik Buluşması Programı'nda konuşan HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Gazze'de yaşanan katliamlara...

GÜNCEL

Mersin merkezli 8 ilde düzenlenen DAİŞ operasyonunda yakalanan 15 şüpheliden 11'i tutuklandı, 2'sine ise ev hapsi verildi.

GÜNCEL

Mersin'de sosyal medyada PKK propagandası yaptığı gerekçesiyle 7 şüpheli gözaltına alındı.

GÜNCEL

Mersin'de, son bir ayda çeşitli suçlardan aranan bin 814 kişi gözaltına alındı

GÜNCEL

Mersin'de düzenlenen bahis operasyonunda 450 milyon lira para trafiği tespit edilirken 35 şüpheli yakalandı.

GÜNCEL

Mersin'de seyir halindeki kamyonetin devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

GÜNCEL

Mersin'in Tarsus ilçesinde panelvanın elektrik direğine çarpması sonucu meydana gelen kazada, 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Ergani Nöbetçi Eczaneleri
Ergani nöbetçi eczaneleri
Ergani Hava durumu
Ergani hava durumu