• USD 32,20
  • EUR 35,01
  • ALTIN 2.521,14
  • BİST100 10.740
  • BTC 68.650

Yunanistan Haberleri

Yunanistan haberleri ve güncel Yunanistan gelişmeleri, Yunanistan ile ilgili tüm video, Yunanistan fotoğrafları ve Yunanistan haberleri Ergani Gazetesi sitemizde


GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, "Yunanistan’daki aşırı sağcı grupların, popülist söylemlerle ortaya attığı Pontus iddiaları asılsızdır." ifadesini kullandı.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis'i kabulünde, iki tarafın, mevcut olumlu iklimi pekiştirme, daha fazla iş birliği alanı...

DÜNYA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "HAMAS'ı bir terör örgütü olarak görmüyorum. Tam aksine HAMAS, 1947'den itibaren toprakları işgal edilmiş ve bu...

Gündem

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daveti üzerine yarın Türkiye’ye bir ziyaret gerçekleştirecek.

GÜNCEL

Edirne'nin Meriç ilçesinde lastik botla Yunanistan'a kaçmaya çalışan 5 şüpheli gözaltına alındı.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı, Yunanistan'a ve Suriye'den ülkeye yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 10 kişinin yakalandığını belirtti.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Türkiye'den Yunanistan'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 4'ü FETÖ mensubu 9 kişinin Edirne’de yakalandığı belirtildi.

DÜNYA

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Yunanistan Dışişleri Bakanı Yorgos Yerapetritis ile İngiltere'nin başkenti Londra'da bir araya geldi.

GÜNCEL

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, Yunanistan unsurlarınca geri itilen 10'u çocuk 66 düzensiz göçmeni kurtardı, 93 düzensiz göçmeni yakaladı.

GÜNCEL

Edirne'nin İpsala ilçesinde Yunanistan'a kaçmaya çalışan 2 FETÖ şüphelisi yakalandı.

GÜNCEL

Yasa dışı yollarla Yunanistan'a geçmeye çalışan 9 kişi yakalandı.

DÜNYA

Dışişleri Bakanlığı, Yunanistan'ın Ege Denizi'nde ilan edeceğini duyurduğu "deniz parkı" hakkında açıklama yaptı.

Ergani Nöbetçi Eczaneleri
Ergani nöbetçi eczaneleri
Ergani Hava durumu
Ergani hava durumu