Beyoğlu, belediyeciliğin sadece yol ve kaldırım yapmakla sınırlı olmadığını, aynı zamanda sosyal ve gönül belediyeciliği yaptıklarını belirtti.

Bağlar Belediyespor’da iç transferde 5 imza! Bağlar Belediyespor’da iç transferde 5 imza!

Beyoğlu, Barış Caddesi’nde gerçekleştirdiği ziyarette, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Esnafın aktardığı sorun ve talepleri not alan Beyoğlu, bunların en kısa sürede çözüleceğini söyledi.

Beyoğlu, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, göreve geldikleri günden bu yana ilçeye birçok hizmet kazandırdıklarını ifade etti. Beyoğlu, “Bağlar’ın geri kalmışlığına son verdik. Yol, kaldırım, park, yeşil alan gibi rutin belediyecilik hizmetlerinin yanında sosyal ve gönül belediyeciliği örnekleri ortaya koyduk. Halkımızın ihtiyaçlarına cevap vermeye çalıştık.” dedi.

Beyoğlu, halkın arasında olmaktan büyük mutluluk duyduklarını da dile getirdi. Beyoğlu, “Hep halkın arasındayız. Görev süremizin sonuna kadar bu emanete sahip çıkacağız, her zaman ve her koşulda yanınızda yer almaya devam edeceğiz. Bizim için belediyecilik yol ve kaldırım yapmakla sınırlı değildir. Evet bunları da yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Ancak bizim asıl derdimiz milletimizin derdiyle hemhal olmaktır. Çok şükür bu konuda halkımıza mahcup olmadık.” diye konuştu.