Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu, esnaf ve halkla  buluştu Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu, esnaf ve halkla buluştu

Belediye tarafından yapılan açıklamada, antrenörler Serpil Karakaş ve Mevlüt Aslan’ın gözetiminde ilçede tarama yapıldığı ve yetenekli çocukların lisanslı sporcu olarak kulübe kazandırılacağı belirtildi.

Bağlar Belediyespor, futbol takımında olduğu gibi voleybol takımında da yerel gençlere şans vermeyi ve bölge sporuna katkıda bulunmayı hedefliyor. Kulüp, kız çocuklarının voleybola olan ilgisini artırmak ve bu alanda başarılı sporcular yetiştirmek için çalışmalarını yoğunlaştırdığını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde mücadele eden futbol takımımızda yıllardır bölge gençlerine şans veren ve kadrosunun tamamına yakınını yerli isimlerden oluşturarak spor kamuoyunun takdirini kazanan bir kulüp olarak aynı anlayışı tüm branşlarda hayata geçirmekteyiz. Kız çocuklarımızı voleybola kazandırmak ve bu alanda lisanslı sporcu sayısını artırmak üzere alt yapı çalışmalarına bu yıl daha da ağırlık vereceğiz. Bu alandaki başarılı çalışmalarıyla öne çıkmış antrenörlerimiz nezaretinde geniş kitlelere ulaşmayı amaçlıyoruz. Tüm kız çocuklarını çalışmalarımıza katılmaya ve bu imkanlardan istifade etmeye davet ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.