Cami, ibadethane, eğitim kurumu gibi yerlerin yanı sıra cadde ve sokaklar da hijyenik hale getiriliyor.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun talimatıyla harekete geçen Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçenin dört bir yanında temizlik seferberliği başlattı. Mobil yıkama ve vakumlu makinalarla cami, Kur’an kursu, medrese gibi ibadet yerleri ile okul, kreş, anaokulu gibi eğitim kurumları temizleniyor. Ayrıca, bozulan ve değiştirilmesi gereken çöp konteynerleri de yenileriyle değiştiriliyor.

Temizlik ekipleri, ilçede görüntü kirliliği yaratan hafriyatları da topluyor. Hafriyat boşaltmalarına karşı duyarlı olunması konusunda vatandaşlara uyarılarda bulunuyor. Hava sıcaklıkları nedeniyle oluşan toz ve koku sorununu önlemek için de cadde ve sokaklarda sulama ve yıkama çalışmaları yapılıyor.

Bağlar’da asfalt ve yeni yol çalışmaları devam ediyor Bağlar’da asfalt ve yeni yol çalışmaları devam ediyor

tem

Başkan Beyoğlu, temizlik çalışmalarının geniş kapsamlı olarak sürdürüldüğünü belirterek, “Vatandaşlarımızın sağlıklı ve huzurlu bir ortamda yaşamaları için hizmet seferberliği yürütüyoruz. Temizlik hem inanç hem de medeniyet göstergesidir. Bu bilinçle temizlik çalışmalarımızı aralıksız devam ettiriyoruz. Her şey vatandaşlarımızın sağlığı için.” dedi.