Motor kısmından dumanlar yükseldi

Yangın, Diyarbakır-Silvan Karayolu Yolarası Mahalle mevkiinde saat 08.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır’dan Silvan istikametine doğru seyir halinde olan özel bir firmaya ait 65 ABE 714 plakalı yolcu otobüsünün motor kısmından dumanlar yükselmeye başladı. Şoför B.D., durumu fark edince otobüsü emniyet şeridine çekerek yolculara tahliye olmalarını söyledi.

f390be71-34cc-41ea-abd8-775b21e86b06

Yolcular son anda kurtarıldı

Silvan'da Çılgın Sayısal Loto'da 247 Milyon TL Kazanan Talihli Silvan'da Çılgın Sayısal Loto'da 247 Milyon TL Kazanan Talihli

Otobüsteki 35 yolcu, şoförün uyarısıyla araçtan çıkarak uzaklaştı. Kısa sürede alevlerin sardığı otobüs, kullanılamaz hale geldi. Yolcuların kurtulmasından sonra olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek söndürdü. Yangın nedeniyle karayolu bir süre trafiğe kapandı. Polis ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma yürütülüyor.

Yolcuların sağlık durumu iyi

Yangında herhangi bir yaralanan olmazken, otobüsteki yolcuların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Yolcular, başka bir araçla Silvan’a götürüldü.