Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde yapılan Çılgın Sayısal Loto çekilişinde 6 bilen bir kişi, 247 milyon 659 bin 481 TL'lik büyük bir ikramiye kazandı. Bu çekilişteki rekor ikramiye, haftalarca devreden bir tutar olarak kaydedildi. Kazanan talihli henüz çekini almak için il dışında olduğu belirtilirken, kuponun oynandığı bayi sahibi Süphan Terim, talihlinin sürekli olarak loto oynayan biri olduğunu ve bu büyük ikramiyeyi hak ettiğini dile getirdi.

Silvan’da Büyükşehir Belediyesi’nden Kent Meydanı ve Otogar Projesi Silvan’da Büyükşehir Belediyesi’nden Kent Meydanı ve Otogar Projesi

Terim, talihlinin güzel bir yatırım yapması temennisinde bulundu ve bu tür kazançların bölge için bir avantaj olduğunu ifade etti. İkramiye miktarı göz önüne alındığında, bu çekilişin kendileri için bugüne kadar verdikleri en yüksek ikramiye olduğunu belirtti. Süphan Terim, 15 yıla yakın süredir bu işte olduğunu ve bu denli büyük bir ikramiyeyi bugün vermenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Talihliye ulaşarak çekini almak için yola çıktığını da ekledi.