Kazada, bir hafif ticari araç ile iki minibüsün çarpıştığı belirtildi.

Trafik kazası, Siverek-Diyarbakır kara yolunun 15'inci kilometresinde meydana geldi. Murat Kaya'nın kullandığı hafif ticari araç, Süleyman Özcan idaresindeki minibüs ile diğer bir hafif ticari aracın çarpışması sonucu yaşandı. Kazanın ardından, bölgeye hızla sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Kazada, Doğukan ve Recep Karaaslan olay yerinde hayatını kaybederken, araçlardan birini kullanan Murat Kaya ise hastaneye kaldırıldıktan sonra hayatını kaybetti. Aynı zamanda 11 kişi de yaralanarak Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralananların isimleri arasında Süleyman, Haşiya, Mariye, Ahmet Ebrar, Rana, Hacera, Sara, Havva, Hasiye, Belkız ve Meryem Erma Özcan bulunuyor.

Şanlıurfa'da 'Bayat Toplama Projesi'yle ekmek israfına son veriliyor Şanlıurfa'da 'Bayat Toplama Projesi'yle ekmek israfına son veriliyor

Düğüne gitmek üzere Siirt'ten yola çıkmışlardı

Kazada yaralananların bir minibüs içerisinde Gaziantep'e düğüne gitmek üzere Siirt'ten yola çıktıkları öğrenildi. Bu mutlu etkinlik için yola çıkan yolcuların yaşadığı üzücü anlar, trajik bir şekilde sona erdi.