• USD 32,22
  • EUR 34,93
  • ALTIN 2.444,95
  • BİST100 10.219
  • BTC 61.023

Siverek Haberleri

Siverek haberleri ve güncel Siverek gelişmeleri, Siverek ile ilgili tüm video, Siverek fotoğrafları ve Siverek haberleri Ergani Gazetesi sitemizde


ŞANLIURFA

Siverek İlçe Müftülüğü, Yaz Kur’an kurslarına katılan öğrenciler arasında bilgi yarışması düzenledi. Yarışma, Şeyh Abdülkadir Geylani Cami’nde gerçekleştirildi. Yarışmaya, kurslarda...

DİYARBAKIR

Siverek’te 3 kişinin öldüğü, 11 kişinin yaralandığı trafik kazasının faili olan minibüs sürücüsü, hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındı.

ŞANLIURFA

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yaşanan korkunç trafik kazasında üç aracın karıştığı olay sonucunda üç kişi hayatını kaybederken, 11 kişi de yaralandı.

ŞANLIURFA

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde üretimi yapılan kurutmalık domatesler, Avrupa’ya ihraç edilerek iş istihdamı sağlanıyor.

ŞANLIURFA

Siverek’in Aşağıkarabahçe Mahallesi’nde elektrik direğine çıkan Mustafa Dedeoğlu, akıma kapılarak yaşamını yitirdi.

ŞANLIURFA

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanan bir çiftin trajik hikayesi yürekleri dağladı.

ŞANLIURFA

Siverek Belediyesi, tarihi kale çevresinde çevre düzenlemesi ve restorasyon çalışmalarını hızla ilerletiyor.

GÜNCEL

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bulunan Yeni Sanayi Sitesi'nde meydana gelen olayda, bir iş yerinde iki kardeşin ölü olarak bulunduğu belirlendi.

GÜNCEL

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, bir tır, kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarptı. Kazada 6 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma...

ŞANLIURFA

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde piknik yapan bir genç, serinlemek için girdiği Fırat Nehri’nde boğuldu. Genç, sudan çıkarılarak hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı.

Ergani Nöbetçi Eczaneleri
Ergani nöbetçi eczaneleri
Ergani Hava durumu
Ergani hava durumu