Haliliye ilçesinde bulunan özel bir bankanın çatı kısmında meydana gelen yangın ve ardından yaşanan patlama, bölgede korku dolu anların yaşanmasına sebep oldu.

Şanlıurfa'da 'Bayat Toplama Projesi'yle ekmek israfına son veriliyor Şanlıurfa'da 'Bayat Toplama Projesi'yle ekmek israfına son veriliyor

İddialara göre, çatıdaki klima motorunun aşırı ısınması sonucu gerçekleşen patlama, çatının tamamen alevlere teslim olmasına neden oldu. Siyah dumanlar, Atatürk Bulvarı'ndaki çarşı caddesinde yükselerek çevreye korku yaydı. İhbar üzerine olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yangına hızla müdahale ederek kontrol altına aldı.

Yaşanan yangın ve patlama anları, cep telefonu kameralarıyla kaydedildi. Videolarda, patlama sesleriyle birlikte ortaya çıkan panik ve korku görüntüleri yer alıyor.

Bu olay, bölgedeki güvenlik endişelerini artırarak çevre sakinlerini tedirgin etti. Yangın ve patlamanın neden olduğu hasarın boyutu hakkında henüz net bir bilgi verilmedi. Olayla ilgili detaylı incelemelerin devam ettiği bildirildi.