Batman’da HÜDA PAR Milletvekili Ramanlı’nın kurum ziyaretleri Batman’da HÜDA PAR Milletvekili Ramanlı’nın kurum ziyaretleri

Yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyük bir alana yayıldı. Yangını fark eden vatandaşlar durumu itfaiye, jandarma ve güvenlik korucularına bildirdi. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangını söndürmek için yoğun çaba harcadı. Yangın, jandarma ve güvenlik korucularının fedakarlık örneği göstererek evlere sadece birkaç metre kala durduruldu. Jandarma ekibinin yangına müdahale ederken çekilen fotoğrafları ise sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Yangının nasıl söndürüldüğünü anlatan Ferhat Kılıç isimli vatandaş, “Köyde arkadaşlarla otururken yangın ihbarı geldi. Hemen olay yerine koştuk. Köylüler elimizdeki malzemelerle yangını söndürmeye çalışıyordu. Sonra itfaiye geldi ve suyla destek verdi. Jandarma, itfaiye ve güvenlik korucuları el ele vererek yangını kontrol altına aldı. Yangın evlere çok yaklaşmıştı ama jandarma ve korucular sayesinde önüne geçildi. Şimdi yangın tamamen söndü, jandarma ve koruculara teşekkür ediyoruz” dedi.