Yetimler Vakfı, kimsesiz ve yetim çocuklara gıda ve giyim yardımının yanı sıra eğitim desteği de sağlayan bir kuruluş. 2023-2024 eğitim öğretim yılı öncesinde, yetim çocukların kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak için “İyilik Zili Çalıyor” kampanyasını hayata geçirdi. Kampanya ile 3 bin yetime kırtasiye paketi ulaştırılması planlanıyor.

Düzova Mahallesi’nde elektrik ve su krizi: Muhtar istifa etti, imam hatip gitti Düzova Mahallesi’nde elektrik ve su krizi: Muhtar istifa etti, imam hatip gitti

Kampanya hakkında bilgi veren Yetimler Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Recep Bozkır, yetim çocukların eğitimden mahrum bırakılmaması gerektiğini vurguladı. Bozkır, “Yetimler Vakfı olarak, yetim çocuklarımızın sadece gıda ve giyim değil, aynı zamanda eğitimlerine de destek vermeyi her zaman şiar edinmiş durumdayız. Zira eğitimden yoksun bırakılmış, başıboş ve sahipsiz bir şekilde sokağa terkedilmiş her yetim ve kimsesiz çocuk, yarınlarda insanlık için problem olmaya aday bir birey olacaktır.” dedi.

Bozkır, her bir yetime verilecek olan kırtasiye paketinin bedelinin 750 TL olduğunu belirtti. Bozkır, hayırseverleri kampanyaya destek olmaya çağırdı. Bozkır, “Sizler de bu eğitim desteğine ortak olmak ve gelecekte insanlık için bela değil, hizmet ve selamet vesilesi olacak şuurlu bir neslin inşa edilmesine katkı sunmak istemez misiniz? Haydi o zaman, hep birlikte geleceğimizi başıboş değil, bilgi ve erdem sahibi bir nesile teslim edelim. Teslim edelim ki, yarınlarımız, bugünlerimizden daha güzel ve huzurlu olsun.” şeklinde konuştu.