Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Yenicekale Köyü'nde meydana gelen dehşet verici olayda, Hayrettin T. (70) adlı kişi, dünürünün 3 oğlu ve damadıyla yaşadığı tartışma sonucunda av tüfeğiyle 4 kişiyi öldürdü. Cinayetin şok edici ayrıntıları olay yerine gelen sağlık ve jandarma ekiplerinin çalışmalarıyla gün yüzüne çıktı.

Tartışmanın Kavgaya Dönüşmesi Sonucu Korkunç Cinayet

Olay, saat 17.40 sıralarında arazi yolunda meydana geldi. Daha önceden yaşanan anlaşmazlıkların biriktiği bir tartışma, kısa sürede şiddete dönüştü. Hayrettin T., dünürünün oğulları İmran Karakoç, Osman Karakoç, Adnan Karakoç ve damadı Bedrettin Deniz'e av tüfeğiyle saldırdı. Kavgada tüfek kullanarak 4 kişiyi öldüren Hayrettin T., ardından Gelendost İlçe Jandarma Komutanlığı'na giderek teslim oldu.

İstanbul'da tefeci operasyonu: 5 gözaltı İstanbul'da tefeci operasyonu: 5 gözaltı

Olay Yerinde İncelemeler Başladı

Cinayet sonrası olay yerine hızla ulaşan sağlık ve jandarma ekipleri, şok edici manzarayla karşılaştı. Hayatını kaybedenlerin cesetleri olay yerinde yapılan incelemelerin ardından adli makamlara teslim edildi. Cumhuriyet Savcısı da olay yerinde detaylı incelemelerde bulunurken, Isparta Valisi Aydın Baruş da yaşanan bu üzücü olay hakkında bilgi aldı.