• USD 32,21
  • EUR 35,12
  • ALTIN 2.504,53
  • BİST100 10.644
  • BTC 66.888

Umut Kervanı Haberleri

Umut Kervanı haberleri ve güncel Umut Kervanı gelişmeleri, Umut Kervanı ile ilgili tüm video, Umut Kervanı fotoğrafları ve Umut Kervanı haberleri Ergani Gazetesi sitemizde


GÜNCEL

Yardım faaliyetlerini sürdüren Bursa Umut Kervanı Derneği, Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi ve kırmızı et yardımında bulundu.

GÜNCEL

Diyarbakır'da 3 gün önce kayıp olan ve kendisinden haber alınamayan yaşlı adam, bu sabah Dicle nehrinde ölü bulundu.

GÜNCEL

Şanlıurfa'da, "Minik Yürekler Umutları Yeşertiyor" kampanyasına destek veren çocuklar, ihtiyaç sahiplerine umut olmak için kumbaralarını Umut Kervanı'na bağışladı.

Yaşam

Batman'da onlarca yetim ve ihtiyaç sahibi aileye giyim ve ayakkabı yardımı yapan Umut Kervanı, bir kez daha yüzlere tebessüm ettirdi.

GÜNCEL

Her yıl Kurban Bayramı'nda binlerce aileye kurban eti ulaştıran Bingöl Umut Kervanı Derneği "Kurbanınız Umut Olsun" sloganıyla kurban kampanyası başlattı.

DÜNYA

Geçtiğimiz günlerde kurban çalışmalarına başladığını kamuoyuna duyuran Umut Kervanı, Afrika'da da bazı ülkelerde kurbanlık alımları için harekete geçti.

Yaşam

Batman'da 6 yaşındaki küçük kız çocuğu Hayrunnisa Yanaç, harçlıklarını siyonist işgal rejiminin katliamlar uyguladığı Gazze'ye ulaştırmak üzere Umut Kervanına bağışladı.

GÜNCEL

Adıyaman Umut Kervanı yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle hayırseverlere çağrıda bulunarak özellikle deprem sonrası artan muhtaçlık durumunun ortadan kalkması için el...

Yaşam

İTTİHADUL ULEMA'ya bağlı Diyarbakır İlim İrfan Medresesinde eğitim gören bayan öğrenciler, "Harçlığımız Gazze'ye" sloganıyla başlattıkları yardım çalışmasıyla topladıkları paraları Gazze'ye...

Filistin

Batman'da bir kadın, umreye gitmek için biriktirdiği parayı Gazze'ye ulaştırılmak üzere Umut Kervanına bağışladı.

GÜNCEL

Bursa'da küçük çocuklar, kumbaralarını ve biriktirdikleri harçlıklarını Gazze'deki kardeşlerine ulaştırılmak üzere Umut Kervanı Derneği'ne teslim ettiler.

Filistin

Bingöl İslami Dayanışma ve Kardeşlik Platformu Kadın Komisyonu bünyesinde AKÇEP'e bağlı 13 STK Gazze'de yaşanan insanlık dramına karşı ortak yardım...

Ergani Nöbetçi Eczaneleri
Ergani nöbetçi eczaneleri
Ergani Hava durumu
Ergani hava durumu