"Güvenli ve Huzurlu Şehirler Bizimle Olur" sloganıyla HÜDA PAR Beykoz Belediye Başkan Adayı Abdusselam Yaçin, Paşabahçe ve Soğuksu esnafını ziyaret ederek HÜDA PAR'ın vizyon ve misyonunu anlattı.

Yaçin; ziyaret ettiği esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyerek, notlarını aldı.

İlçe esnafına hayırlı işler temennisinde bulunan Yaçin; HÜDA PAR'ın "Belediyecilik ve hizmet" anlayışının yönetime geçmesinin gerektiğini belirterek, vatandaştan "Bu Sefer HÜDA PAR" demelerini istedi.

Yaçin'e, ziyaretinde belediye meclis üyesi adayları ve partililer eşlik etti.

"Memlektin, Beykoz'un HÜDA PAR'ın anlayışına ihtiyacı olduğunu gördük"

HÜDA PAR Adıyaman adayı Yetiş'ten kurum ziyaretleri   HÜDA PAR Adıyaman adayı Yetiş'ten kurum ziyaretleri  

HÜDA PAR'a büyük bir teveccüh olduğunu belirten Beykoz Belediye Başkan adayı Abdusselam Yaçin, "Bizleri gören birçok esnaf, sevinçle karşıladı. Gittiğimiz her yerde vatandaşımıza şunu söyledik; bizim için en önemli şey sizlerin problem ve sıkıntılarınızı seçim sonucu ne olursa olsun dile getireceğiz, bununla alakalı olarak elimizden ne geliyorsa yapacağımızı vaat ediyoruz. Toplumun maddi olarak kalkınmasıyla beraber manevi yönden de kalkınmasına önem verilmesi gerektiğini ve belediye hizmet anlayışının değişmesi gerektiğini ifade ettik. Beykoz'da acil olarak imar probleminin çözüme kavuşması, gençlerin uyuşturucu bataklığından kurtarılması, ihtiyaca binaen oto sanayinin kurulması ve ulaşım zorluğunun aşılması gerektiğini gezdiğimiz mahallelerde müşahede ettik. Memlektin, Beykoz'un HÜDA PAR'ın anlayışına ihtiyacı olduğunu gördük. Daha müreffeh, manevi iklimi tam, yeşil ve huzurla yaşayabileceğimiz bir Beykoz vaat ediyoruz." dedi. (İLKHA)

Kaynak: ilkha