Yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Erat, Araban ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezi açılışından sonra Araban halkı ve esnafı ile bir araya gelerek HÜDA PAR'ın projelerini anlattı.

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) tarafından organize edilen programlarla Gaziantep'in merkez ve diğer ilçelerinde tüm teşkilatları ile esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Erat, vatandaşlardan yerel seçimler için destek istiyor.

HÜDA PAR Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Erat, esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Erat, Araban ziyareti sırasında vatandaşların sorun ve sıkıntılarını birinci ağızdan dinleyerek bu sıkıntıları giderme hususundaki projelerini anlattı.

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer ve beraberindeki heyetle birlikte esnaf ziyaretlerini sürdüren Erat, esnafı dolaşarak sıkıntılarını, sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Bu kapsamda Araban ilçesindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulunan Erat, ziyaret esnasında yolda karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet etti ve taleplerini dinledi.

İşyerlerini tek tek gezerek esnafa bol kazanç ve kolaylıklar dileyen Erat, esnafın beklenti ve taleplerini dinleyerek esnaf ile uzun uzun sohbet etti.

Esnafın sorun ve taleplerini not aldıran Erat, esnafın sorun ve sıkıntılarına çözüm üreteceklerini belirtti.

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer'in de eşlik ettiği ziyarette Araban ve esnafını ziyaret eden Erat, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için esnaftan ve halktan destek istedi.

Araban esnafı ziyaretinin ardından ilçenin kırsal Elif Mahallesi'ndeki vatandaşları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Erat, "Araban ilçemize Gaziantep'in Organize Sanayi Bölgesi gibi bir sanayi kurma projemiz var. İnşallah bu projemizi de 31 Mart yerel seçimlerinden sonra hayata geçirmeyi istiyoruz." dedi. 

31 Mart akşamından itibaren halkın hizmetinde olacaklarını vurgulayan Erat, esnafın ve halkın desteklerine ihtiyaç duyduklarını ifade ederek seçim çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini söyledi.

Araban ilçesine bir ilçe otogarı gerektiğini dile getiren HÜDA PAR Araban Belediye Başkan Adayı Görgel, "Hemşehrilerim 'Bu Sefer HÜDA PAR' derse Araban için hayata geçireceğimiz çok projemiz var." dedi.

Esnaf ve Araban halkı ise yapılan ziyaretten memnuniyetlerini dile getirerek, HÜDA PAR'ı yakından takip ettiklerini ve destek vereceklerini söyledi. (İLKHA)

AK Parti, Ardahan'da sonuçlara itiraz etti AK Parti, Ardahan'da sonuçlara itiraz etti
Kaynak: ilkha