HÜDA PAR Yenimahalle İlçe Başkanı Faysal Öztürk'ün eşlik ettiği HÜDA PAR Yenimahalle Belediye Başkan adayı Yılmaz Akgül, esnaf ziyareti yaparak HÜDA PAR'ın misyonunu anlattı. 

Esnaf ziyaretinde HÜDA PAR'ın seçim beyannamesini anlatan Akgül, "İsraf haramdır düsturu siyasetimizin temel ilkelerinden biridir. Harcamalarımızda bu ilkeden asla ödün vermeyeceğiz." dedi.

Belediyelerdeki karşılama ve konaklama giderleri ile davetlerdeki fuzuli ve gereksiz harcamalarda kısıtlamaya gidilerek israfa son verileceğini aktaran Akgül, belediyelerin ihtiyaç olmadığı halde yaptıkları kaldırım ve refüj yenileme gibi uygulamalarına son verilecek. Belediyelerin yapacağı kültür ve sanat faaliyetleri ile yozlaştırılmış eğlence programları birbirine karıştırılmayacak. Hizmete harcanması gereken belediye bütçesinin festival, konser gibi eğlence organizasyonları için çarçur edilmesine müsaade edilmeyecek." ifadelerine yer verdi.

HÜDA PAR Batman İl Başkanlığından 'Büyük Seçim Mitingine' davet HÜDA PAR Batman İl Başkanlığından 'Büyük Seçim Mitingine' davet

HÜDA PAR için halkın önerilerini dinleyen Akgül, ilçe sakinlerinden destek ve dua talebinde bulundu. (İLKHA)

Kaynak: ilkha