Durmaz, pazar esnafının sorun ve beklentilerini dinleyerek, piyasanın durumu hakkında bilgi aldı. Pazar esnafının ürün fiyatlarının yüksekliğinden ve vatandaşların alım gücünün düşüklüğünden şikayet ettiğini aktaran Durmaz, “Bu durum hem halkımız hem de esnafımız için sıkıntılı bir durumdur.” dedi.

Durmaz, ayrıca pazar sorumlusu Halit Siyak ile de görüştüğünü ve pazarın eksikliklerini konuştuğunu belirtti. Siyak’ın, semt pazarlarında hırsızlık olaylarına karşı bayan güvenlik görevlilerinin istihdam edilmesi talebinde bulunduğunu söyleyen Durmaz, “Bu konuyu gündeme getirmiş olalım. Ayrıca vatandaşlarımızın da semt pazarlarını tercih ederek hem daha ekonomik alışveriş yapmalarını hem de esnafımıza destek olmalarını tavsiye ediyoruz.” diye konuştu.

Batmanlı çiftçiler güneş enerjisiyle sulamayı tercih ediyor Batmanlı çiftçiler güneş enerjisiyle sulamayı tercih ediyor

Durmaz, HÜDA PAR olarak seçime bağlı olmadan halkın ve esnafın yanında olmaya devam edeceklerini ifade ederek, “Bizler HÜDA PAR olarak hizmet odaklı siyaset yapmaya, vatandaşlarımızın ve esnafımızın sorun ve taleplerini dinlemeye ve çözüm bulmaya devam edeceğiz.” dedi.