2006 yılından beri insan sağlığını ön planda tutarak evsel, endüstriyel, işletme ve doğa sularının arıtma işlemleri için hizmet veren Boğaziçi Su Arıtma, başta İstanbul olmak üzere tüm Türkiye'ye hizmet veriyor.

Sağlığı ön planda tutarak çevre sorumluluğu ile hareket eden; güvenilir, kalıcı, etkili ve doğru çözümler sunan Boğaziçi Su Arıtma yetkilileriyle konuştuk. Su arıtmaya dair her şeyi İLKHA muhabirine anlatan Boğaziçi Su Arıtma Müdürü Muhammed Yasir Karaynir ile Pazarlama Müdürü Muhammed Karaynir, işlerinin insanların temiz suya rahat bir şekilde ulaşmaları olduğunu aktardı.

"Su arıtma cihazları artık lüks değil her evin ihtiyacıdır"

Kaliteli yaşam sağlıklı olmak ile ilgili, sağlıklı olmanın en önemli sebeplerinden biri de temiz ve güvenilir su olduğunu dile getiren Karaynir, "2006'dan beri 17 yıldır merkezi İstanbul'da olan Boğaziçi Su Arıtma Teknolojileri Şirketi olarak evsel ve endüstriyel alanlarda su arıtma işi, satış ve teknik servis hizmetini sunuyoruz. Bildiğiniz gibi teknolojinin gelişmesiyle hayat kolaylaştığı gibi maalesef doğayı da olumsuz etkiliyor. Bunların başında da içme suları gelmektedir. Bunun için diyoruz ki su arıtma cihazları artık lüks değil her evin ihtiyacıdır. Sağlıklı su içmek herkesin hakkıdır. Bundan dolayı hedefimiz bu hizmeti inşallah Türkiye'nin her yerine verebilmektir. Bunun için Türkiye'nin neresinde olursa olsun bu işi yapmak isteyen arkadaşlara teknik servis işi öğretme ve ürün tedariki konusunda Boğaziçi Su Artıma olarak inşallah onlara yardımcı oluruz. Bu işin önü açık geleceği parlak temiz ve güzel bir iştir. Her işte olduğu gibi bu sektörde de ilk olanlar kazanır. Kendi işini kurmak isteyen veya mevcut işin yanında bu işi de yapmak isteyen arkadaşlar bizimle irtibata geçsinler. Bu konuda her türlü yardımcı olaya çalışırız." dedi.

"2023 HAKSİAD 4. İşadamları Buluşması"na katıldıklarını ve çok faydalı geçtiğini aktaran Karaynir, "Bu organizasyonu düzenleyen HAKSİAD yetkililerine, Fikri Karavil Beyefendiye ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz. Bu tür toplantılar sektörleri bir araya getirdiği gibi bu işleri ortak yapma, sektörlerin birbirlerinden fikir alışverişi ufuk genişletici programlar oluyor. Bunların olması çok faydalıdır. Bu tür programların devamını bekliyoruz. Biz şahsen bu programlardan istifade ettik. Diğer arkadaşlar da bunlardan yararlandılar. Katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz. Allah onlardan razı olsun." ifadelerini kullandı.

"Boğaziçi Su Arıtma olarak İstanbul'da su arıtma üretimi, servis, satış ve pazarlama alanlarında hizmet veriyoruz"

Pazarlama Müdürü Muhammed Karaynir, ise öncelikle "2023 HAKSİAD 4. İşadamları Buluşması" ile ilgili şunları konuştu:

"İstanbul'dan HAKSİAD'ın bu organizasyonuna katıldık. Sağ olsunlar bizleri davet ettiler biz de davetlerine icabet ettik. Çok verimli 3 gün geçirdik. Çok değerli insanlarla tanıştık. Yurtiçinden yurtdışından çok değerli iş insanlarıyla tanıştık. Bizim için, onlar için ve toplum için ileride faydalı bir etki bırakacağını umut ediyorum. Biz de Boğaziçi Su Arıtma olarak İstanbul'da su arıtma üretimi, servis, satış ve pazarlama alanlarında hizmet veriyoruz. Bu işi İstanbul dışında yapabilecek arkadaşlarla tanışmaya çalıştık. Üretim alanında kendimizi daha da geliştirmek için güzel ticaret ahlakı olan iyi insanlarla tanışmak için çaba sarf ettik. Elhamdülillah toplantı verimli geçti. HAKSİAD'a da bu organizasyon için teşekkür ederiz. Allah kendilerinden razı olsun. Çok olumlu geçti. Siz değerli basın mensupları da bu anları üç gündür anbean topluma aktardığınız için size de çok teşekkür ederiz."

"Arıtma cihazı neden önemlidir?"

Ürünlerinde kimyasal hiçbir filtre kullanılmadığını, Boğaziçi Su Arıtma sistemlerinde kullanılan filtrelerin tamamı doğada bulunan mineralden elde edildiğini aktaran Karaynir, "Merkezimiz İstanbul'da olduğu için İstanbul'da bu işin servis, satış ve pazarlamasını yapıyoruz. Arıtma cihazı neden önemlidir? Teknoloji her gün gelişiyor. Gelişen teknoloji ile beraber hayatımıza çok olumlu faydaları var. Daha hızlı ulaşım sağlayabiliyoruz. Bir telefon ile her yere ulaşabiliyoruz. Görüntülü görüşebiliyoruz. Bütün bunlarla beraber fabrikaların gelişmesiyle beraber teknolojinin hayatımıza kattığı sağlığımızı olumsuz yönde etkileyen faktörler de var. Yiyecek içeceklerimiz artık hormonlu. Sularımız daha kirli. İçme sularımızda tarım ilaçlama sistemleri var. İşte bütün bunlardan korunmak için suyu doğal haliyle nasıl bulunuyorsa o seviyede içebilmek için arıtma cihazı lazım." ifadelerine yer verdi.

"Dünyadaki en ölümcül 10 faktörden birisi kirli sulardır"

"Sağlıklı yarınlar için sizin de arıtmanız olsun" diyen Karaynir, devamında şunları aktardı:

"Dünya Sağlık Örgütünün açıkladığı raporlara göre dünyadaki en ölümcül 10 faktörden birisi kirli sulardır. Bu sebeple her su arıtmalıdır. Bizim sloganımız şu 'Eğer sağlıklı bir yaşam istiyorsan kaliteli su içmen lazım. Kaliteli su için de her suyun muhakkak arıtılması lazım.' Tabi ki her arıtma değil. Her arıtma olmaz. Kaliteli bir arıtma cihazı olması lazım. Filtreleri NSF Belgesi olması lazım. Tankı anti bakteriyel çelik tank olması lazım. Su ayrıştırma teknolojisi olması lazım. Bütün bu sistemleri barındırdıktan sonra ayrıca bu ürünle ilgili sürekli servis hizmeti, servis ağının olması, sunulması gerekiyor. Bunun için güvenilir bir firmadan alınması gerekiyor ki sonrasında ürünle ilgili servis hizmeti, arıza veya periyodik bakım takibi olur bunlunla ilgili biz müşterilerimize bu işin her alanda hizmet veriyoruz."

"Tezgâh altında bir aileye yetecek sudan bir şehrin tamamını arıtma sistemini yapabilecek bir sistem kurabiliriz"

Sadece evsel değil endüstriyel ürünlerde de hizmetlerinin olduğunu aktaran Karaynir, "Yumuşatma sisteminden denizden tuzlu suyu alıp içme suyu elde edilene kadar tüm sistemleri yapıyoruz. Projelendirme, kurulum ve tedarikinin hepsini yapıyoruz. Türkiye'de üretilmeyen ürünleri şu anda yurtdışına ithal ediyoruz. Bütün bu işlemleri de Boğaziçi Su Arıtma bünyesinde yapıyoruz. Boğaziçi Su Arıtma olarak müşterilerimize tezgâh altında bir aileye yetecek sudan tutun bir şehrin tamamının arıtma sistemini yapabilecek bir sistem kurabiliriz. Her alanda müşterilerimize hizmet veriyoruz. Bu konuda müşterilerimiz ve müşteri adaylarımıza önceliğimiz müşteri memnuniyetidir. Müşteri memnun kalırsa çevresine de tavsiye eder, çevresine tavsiye eden müşteri bizim için avantajdır. Olumsuz tepki alan bir müşteri bizim için kaybedilmiş bir çevredir. Bu sebeple biz bir üründen kar etmeyi bırakın kaybetmeyi de göze alırız ama yeter ki müşterimizi kaybetmeyelim. Bazen kaybediyoruz önemli değil, biz müşteriler kazanalım diyoruz. Boğaziçi Su Arıtma olarak birinci hedefimiz her evde kaliteli su içilmesini sağlamak ve bunun sürekli olarak yapılması için ne gerekiyorsa bunu sağlamaya çalışıyoruz. İnşallah bu hedefe ulaşmada elimizden ne geliyorsa sonuna kadar yapacağız. Büyüyeceğiz, büyüdükçe de hizmet etmeye devam edeceğiz inşallah." dedi.

Son olarak Karaynir, www.bogazicisu.com adresinde kendilerine ulaşılabileceğini söyledi. (İLKHA)

Kaynak: ilkha