• USD 32,22
  • EUR 34,71
  • ALTIN 2.445,95
  • BİST100 10.219
  • BTC 61.399

31 mart yerel seçimleri Haberleri

31 mart yerel seçimleri haberleri ve güncel 31 mart yerel seçimleri gelişmeleri, 31 mart yerel seçimleri ile ilgili tüm video, 31 mart yerel seçimleri fotoğrafları ve 31 mart yerel seçimleri haberleri Ergani Gazetesi sitemizde


Siyaset

31 Mart yerel seçimlerinde Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde HÜDA PAR'dan Belediye Başkan Adayı olan Vedat Turgut, teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor.

Seçim 2024

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu kullanan HÜDA PAR Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Nakşi Erat, "Halkımızın...

Seçim 2024

HÜDA PAR Elmadağ Belediye Başkan adayı İsmail Yardımcı, seçim çalışmaları kapsamında son günde de esnafı ziyaret ederek destek talebinde bulundu.

Seçim 2024

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Ergani'de katıldığı iftar programında, bugüne kadar ertelenmiş, ötelenmiş, ihmal edilmiş ne kadar hizmet varsa...

Seçim 2024

Depremzedelerin konutların, esnafların ise işyerlerinin ne zaman biteceği ile ilgili net bir açıklamanın yapılmadığını ve muhatap bulamadıklarından yakındıklarını aktaran HÜDA...

Seçim 2024

Cuma 11.11 Platformu kapsamında bir açıklama yapan Şanlıurfa İl Başkanı Faruk Polat, daha önce denenmiş adaylar yerine daha önce hiç...

Seçim 2024

HÜDA PAR Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Salih Demir, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve halkla buluşmaya devam ediyor.

Seçim 2024

HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, hafta sonu yapılacak olan Mahalli Seçimlerle ilgili açıklamada bulundu.

Seçim 2024

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve halkla buluşmaya devam ediyor.

Seçim 2024

HÜDA PAR Pursaklar İlçe Belediye Başkan adayı Hamdullah Bayram, seçim çalışmaları kapsamında çarşı pazarı gezerek destek talep etti.

GÜNCEL

Siirt İl Başkanlığı ve gençlik kolları, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri için sıkı çalışmalarını sürdürüyor.

Siyaset

HÜDA PAR Nusaybin Belediye Başkan adayı Halil Talayhan, seçim çalışmaları kapsamında sanayi sitesi esnafını ziyaret ederek destek istedi.

Ergani Nöbetçi Eczaneleri
Ergani nöbetçi eczaneleri
Ergani Hava durumu
Ergani hava durumu