• USD 32,25
  • EUR 35,15
  • ALTIN 2.464,56
  • BİST100 10.320
  • BTC 64.601

AFAD Haberleri

AFAD haberleri ve güncel AFAD gelişmeleri, AFAD ile ilgili tüm video, AFAD fotoğrafları ve AFAD haberleri Ergani Gazetesi sitemizde


GÜNCEL

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Ege Denizi'nde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.

GÜNCEL

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Ege Denizi'nde 3,7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.

GÜNCEL

Çankırı'da, fırtına nedeniyle minaresi yıkılan caminin diğer minaresinin devrilme riski bulunması nedeniyle çevresindeki binaların tahliye edileceği bildirildi.

GÜNCEL

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

GÜNCEL

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Antalya'daki teleferik kazasında kurtarma çalışmalarının aralıksız sürdüğünü, 14 teleferik kabinindeki 87 kişinin tahliye...

GÜNCEL

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Muğla, Antalya, İzmir ve Aydın için kuvvetli yağış uyarısı yaptı.

GÜNCEL

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Muğla, Antalya, İzmir ve Aydın için yarın kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

GÜNCEL

İzmir'in Karaburun açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

GÜNCEL

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamada, “Toprak kayması sonucu kayıp 9 vatandaşımızı arama kurtarma çalışmaları aralıksız...

GÜNCEL

İzmir'in Menderes ilçesi açıklarında 3,7 büyüklünde deprem meydana geldi.

GÜNCEL

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Balıkesir'in batı ilçeleri ile İstanbul'da yerel ve kuvvetli yapış beklendiğini belirterek olumsuzluklara karşı uyardı.

GÜNCEL

AFAD, Meteoroloji tarafından turuncu ve sarı kodlu uyarılan illerde kuvvetli yapış beklendiğini belirterek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

Ergani Nöbetçi Eczaneleri
Ergani nöbetçi eczaneleri
Ergani Hava durumu
Ergani hava durumu