• USD 32,25
  • EUR 34,85
  • ALTIN 2.430,54
  • BİST100 10.056
  • BTC 62.430

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Haberleri

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi haberleri ve güncel Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi gelişmeleri, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ile ilgili tüm video, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi fotoğrafları ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi haberleri Ergani Gazetesi sitemizde


GÜNCEL

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, şehirleşmeye yenik düşen tarihi çeşmeleri restore ederek tekrar su akmasını sağladı.

Yaşam

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, "Bilge Anneler” projesi kapsamında hizmet verdiği ulu çınarları yemekte buluşturdu.

GÜNCEL

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 2023 yılında gıda güvenliğiyle hijyenin sağlanması, bilinçli-sağlıklı üretimin devamlılığı ve halk sağlığını tehdit eden hastalıkların önlenmesi amacıyla...

GÜNCEL

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 2023 yılında kent merkezi ve kırsalda yaklaşık 1500 kilometre yol inşa etti, 230 bin ton sıcak asfalt...

GÜNCEL

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların şehir içi toplu taşımadan daha rahat faydalanabilmesi için dijitalleştirme çalışmaları yürütüyor.

GÜNCEL

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Diyarbakır ve Elazığ arasında önemli bir bağlantı yolu olan Çukur-Üçocak yolunu yenileyerek hizmete sundu.

GÜNCEL

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Huzur Hanem” buluşmaları kapsamında yazar Senai Demirci tarafından söyleşi gerçekleştirildi.

GÜNCEL

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, esnaflara yönelik başlattığı "Kentini Tanı Kendini Tanıt" projesi kapsamında düzenlediği geziler devam ediyor.

GÜNCEL

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, il genelinde faaliyet yürüten işletmelerde fiyat etiketi denetimleri gerçekleştirdi.

GÜNCEL

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentte içme suyu sorunu yaşanmaması amacıyla Mardin yolunda 4 bin 960 metre içme suyu şebekesi döşüyor.

GÜNCEL

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 5. Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı’nda kentin tescilli lezzetlerini tanıtıyor.

GÜNCEL

Diyarbakır Vali Yardımcısı/Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, Diyarbakır Büyükşehir belediyesi olarak siyonist işgal rejiminin ürünlerini boykot ettiklerini belirtti.

Ergani Nöbetçi Eczaneleri
Ergani nöbetçi eczaneleri
Ergani Hava durumu
Ergani hava durumu